Tillbehör

Vårt huvudfokus är sadlar och vi säljer därav enbart ett fåtal andra produkter. När det gäller tillbehör väljer vi ut några få produkter som enligt oss motsvarar det absolut bästa på marknaden i sin genre. Det känns naturligt för oss att tillbehören ska matcha den kvalitet som vi fokuserar på i vårt utbud av sadlar.

SCHABRAK

På marknaden finns en hel djungel utav schabrak, vi anser att det är schabraken ifrån svensktillverkande Mia’s som håller den absolut högsta kvaliteten. Dessa schabrak har lagom ”styvhet” och ser likadana ut tvätt efter tvätt, år efter år! Vi har det vita schabraket som är med på våra sadelbilder på lager plus ytterligare några designer i färg. Vi säljer enbart schabrak med vår logga broderad.

Schabraken kostar 650 kr men för Dig som köpt sadel av oss rabatterar vi priset till 500 kr!

LÄDERVÅRD

Vi använder själva Horseman’s One Step läderbalsam. Det återfuktar lädret på ett suveränt bra sätt vilket förlänger livslängden och gör att lädret håller sig mjukt och smidigt.

Pris 120 kr

PÄLSVÅRD

Vill Du att Din häst ska ha en glänsande hårrem och en svans utan tovor är det produkter från Cowboy Magic som gäller. COWBOY MAGIC ® DETANGLER & SHINE™ (tuben) används i svans och lång man, den reder med hjälp av silkesprotein ut alla typer av tageltrassel. COWBOY MAGIC ® SUPER BODYSHINE™ (sprayen) är smutsavvisande och ger hårremmen en strålande lyster. Det här är skönhetsprodukter av högsta kvalitet som doftar otroligt gott och håller länge.

Båda produkterna kostar 175 kr

Scroll Up